Weet je wel wat je met je leven en je bedrijf wilt, maar laat je je toch keer op keer van je pad leiden? Maak dan de slag naar binnen om jouw innerlijke kompas vorm te geven – van waaruit je vervolgens succesvol verder kunt bouwen.

Coming soon:
Youbrand Academy™


Verwacht: 1 oktober 2020

Voor wie…

  • Voor startende ondernemers; voor ondernemers die een ‘valse start’ hebben gemaakt én voor ondernemers die inzien dat een krachtig fundament de basis is voor GROOTS succes.
  • Voor coaches, vormgevers, trainers, schoonheidsspecialisten, diëtisten, illustratoren, (online) marketeers, sprekers, presentatoren, freelance dienstverleners, therapeuten, zelfstandig advocaten, auteurs en bloggers. Voor jong & oud. Voor iedereen die zakelijk en persoonlijk wilt groeien.

Module 1: (merk)identiteit

Je kunt op drie manieren een business vormgeven: 1) een service based business, 2) een product based business of 3) een personality based business. In de Academy ontdek jij welke vorm het beste bij JOUW business past en hoe je je van hier uit kunt profileren.

Je ontdekt in zes stappen je missie (met behulp van NLP technieken); je bepaalt je kernwaarden; je gaat op zoek naar je signature move en je bepaalt je visie. #hetbegintbijjou

Module 2: doelen stellen

Ontzettend belangrijk in jouw business = weten waar je naartoe wilt. Als je dit namelijk niet voor ogen hebt, dan verdwaal je. En in uiterste gevallen laat je dan zelfs los wie je bent.

Daarom leer ik jou in de academy hoe je doelen stelt; hoe je deze doelen voor jezelf formuleert; hoe je je onderbewustzijn programmeert (met behulp van NLP technieken) en hoe je met je doelen omgaat. Hier komt ook een sterk staaltje mindset bij kijken :).

*In module 2 & 3 nemen we ook jouw aanbod mee.

Module 3: jouw droomklanten

Je weet nu wie je bent, waar je voor staat en waar je naartoe wilt. Dit gaat je helpen om jouw klanten bewust aan te spreken en uit te kiezen. Want: iedereen willen bedienen is uiteindelijk niemand bedienen. 

In deze module gaan we aan de slag met het bepalen van jouw droomklant; het maken van een (of meerdere) klantpersona’s; en het bepalen van jouw prijs.

*In module 2 & 3 nemen we ook jouw aanbod mee.

Module 4: communicatie & storytelling

Jouw oerverhaal (big bang); webteksten; social media captions & advertentieteksten; pitchen; presenteren. Dit zijn allemaal vormen van communicatie & storytelling. Beheers jij ze allemaal spot on?

Met bewezen communicatietechnieken leer ik je in de Academy wat effectieve communicatie is en hoe je een goed verhaal vormgeeft. Als bonus deel ik een universeel bewezen formule met je voor een gouden pitch.

Module 5: Zichtbaar zijn 

Waarom is het belangrijk om als ondernemer zichtbaar te zijn? En WAAR moet je zichtbaar zijn om succes te behalen? En hoe zorg je ervoor dat je met jouw zichtbaarheid ook daadwerkelijk succes behaalt? Wat deel je wel en wat deel je niet? Deze korte, maar krachtige module legt het je allemaal uit.

Module 6: bewezen successtrategieën (marketing & sales) 

Wat doen succesvolle (online) ondernemers waar jij van kunt leren? Naast de sterke mindset die ze hebben, passen ze vaak ook bewezen successtrategieën toe. Ik leer je – vanuit eigen ervaring en vanuit de ervaring van andere succesvolle ondernemers – een drietal strategieën waaruit je kunt kiezen (met drie verschillende budgetten: no budget, medium budget en hoog budget).

Module 7: maak een geldmachine van je website

Yes, je website! De spil van jouw online bestaan. Een geldmachine die je VOOR je kunt laten werken – mits je weet hoe dat moet. In deze module krijg je een twee-tal superbelangrijke methodes mee waarmee je je hele website kunt inrichten. Verder laat ik je op een makkelijke manier zien hoe je gebruikt kunt maken van neuromarketing-toepassingen op je website.

Module 8: E-mail marketing

The gold is in the list“, wordt nog wel eens gezegd. Met andere woorden: als jij een lijst hebt met namen en e-mailadressen, heb je (potentieel) goud in handen. Deze mensen hebben namelijk al aangegeven interesse in jou, je diensten en/of je producten te hebben. Ze zijn al eerder een keer getriggerd door je. Met e-mails kun je ze direct bereiken.

En het allermooiste aan e-mail marketing? Je kunt het automatiseren (en segmenteren)! In deze module leer je in een aantal simpele stappen hoe je dit doet.

Module 9: social media kanalen

Wees geen slaaf van social media en zorg ervoor dat jij social media optimaal inzet voor je zichtbaarheid en sales. Want, jawel: social media is een PERFECT saleskanaal.

Ik leer je hoe je social media kunt gebruiken; automatiseren en hoe je ermee kunt verkopen.

Module 10: social media advertising

Een Facebook Pixel. Nog nooit van gehoord? Vanaf nu wordt dit je beste vriend op het web! Ik leer je hoe je met social media advertenties aan de slag gaat, wat je wel en niet moet doen als je gaat adverteren – EN hoe je sterke copywriting (advertentieteksten) inzet voor maximaal resultaat.

Module 11: maak van je sales een inkoppertje 

Salesgesprekken. Afhankelijk van het prijskaartje van je aanbod zul je ze toch zo nu en dan moeten voeren. Maar… – mindswitch – SALES is écht SUPERFUN(!) als jij weet dat je vanuit jouw expertise anderen kunt helpen. Want dan is sales lekker ongedwongen, gaat het je natuurlijk af en ontstaat er altijd een win-win. En precies daarvoor hebben we de basis al gelegd in de eerste modules.

Module 12: Het hele overzicht – nog een keer samengevat

Een recap van alles wat je geleerd hebt. Overzichtelijk samengevat in een korte presentatie & infographic. 

Je bent klaar om aan de slag te gaan en je omzet te boosten! De enige vraag is nu: 

Ga je alles zelf uitvoeren of delegeren?

Wil je op je eigen tempo leren hoe je jezelf authentiek en onderscheidend in de markt zet? Wil je weten hoe je jouw droomklanten aantrekt en hoe je jouw programma’s en producten kunt verkopen via social media? En wil je de gave ontwikkelen om van volgers en klanten ambassadeurs te maken?

Wil je groeien als ondernemer en als persoon? En wil je groeien in omzet?

Dan is de YouBrand Academyiets voor jou!

investering (tijdelijk)

i.p.v. € 1997,-

Of betaal in drie termijnen van:
€ 335,-