Coaching in groepsverband – op een buitenlocatie.

Hey, topper!

… maak van je sales een inkoppertje door jezelf te profileren vanuit karakter EN door ijzersterke communicatie in te zetten. En alles daartussenin!

Dit prositioneringstraject is geschikt voor startende ondernemers; voor ondernemers die al even bezig zijn, maar die een valse start hebben gemaakt en voor ondernemers die een DEEP DIVE willen maken in hoe marketing & sales werken.

Vanuit meer dan 10 jaar aan marketingervaring, verschillende freelance-pogingen, inmiddels twee jaar succesvol ondernemerschap en meerdere cursussen, workshops en trainingen op het gebied van communicatie & beïnvloeding… neem ik je mee in de wereld van marketing en sales. En dat begint bij jou! Jouw persoonlijkheid is bepalend voor het succes dat je behaalt.

Samen zorgen we ervoor dat je het beste uit jezelf en uit je business haalt.

Dit prositioneringstraject belooft je 3 zinderende maanden vol energie & enthousiasme om on top of your game te zijn als ondernemer. (RE)Light your fire! 🔥 

Schrijf je vrijblijvend in voor nieuwe data (najaar 2020)

Prositionerings-traject

3 maanden, 4 dagen (10-16u)
inclusief lunch, hapjes en drankjes
2199 excl. btw
of 3 termijnen van € 740,-
  • Stap 1: Je loopt samen met andere like-minded ondernemers (maximaal 12) een volledig transformerend traject door, waarin je nieuwe kennis en vaardigheden meekrijgt - en waarin je ook van je medecursisten leert.
  • Stap 2: In drie maanden tijd komen we vier keer samen (altijd op dinsdagen) op een vergaderlocatie in MAARN, waar we gezamenlijk de dag door zullen brengen.
  • Stap 3: Na het traject heb jij een gigantisch krachtig fundament voor je onderneming en weet je hoe je jezelf kunt verkopen op een natuurlijke een gemakkelijke manier.
  • Stap 4: Je kunt er optioneel nog voor kiezen om je marketing uit te besteden, waarvoor ik je een maandabonnement aanbied. Natuurlijk staat het je ook vrij om ervoor te kiezen om het zelf te gaan doen.