Vraag jouw Birkman Basics Rapport vandaag nog aan

Birkman Basics Rapport

Het Birkman Basics Rapport is een laagdrempelige manier van kennismaken met de wereld van zelfperceptie en jouw energielichaam. Door de Birkman questionnaire (een vragenlijst met 298 korte vragen) in te vullen kan er door middel van een psychometrische instrument, dat dr. Roger W. Birkman in 1951 ontwikkelde als ‘A test of social comprehension‘, een nauwkeurige meting op persoonlijkheid worden gedaan.

Voor wie is het Birkman Basics Rapport ideaal?

 • Voor wie een eigen bedrijf wilt beginnen, maar nog niet weet wat bij hem/haar past;
 • Voor wie al een eigen bedrijf hééft, maar moeite heeft om de energie daarin vast te houden (wat doe je zelf en wat kun je beter uitbesteden?);
 • Voor wie op dit moment weinig energie heeft en futloos is – en daar verandering in wilt brengen;
 • Voor wie zoekende is naar zijn/haar passies (een Birkman Basics Rapport kan jou deze niet kant-en-klaar geven, maar kan je zeker wél de goede richting in coachen).
+ als je later tóch nog besluit om voor het volledige Birkman Signature Rapport te gaan (t.w.v. € 625,-), krijg je daar € 97,- euro korting op (en heb je je Basics Rapport weer terugverdiend).

Wat krijg je met een Birkman Basics Rapport?

 1. Een diepgaande persoonlijkheidsanalyse op basis van jouw percepties d.m.v. een vragenlijst in de vorm van de Birkman questionnaire;
 2. Een 15 pagina’s tellende terugkoppeling in de vorm van een rapportage (de helft van het volledige Birkman Signature Rapport);
 3. Een overzicht van jouw ‘scores’ op de Birkman Map op de assen van introvert vs. extrovert en taakgericht vs. mensgericht;
 4. Een overzicht van jouw interesses – een persoonlijke energetische blauwdruk.
 5. Een – door mij UNIEK ontwikkeld – werkboek om direct met jouw Birkman Basic Rapport aan de slag te kunnen en grote en kleine veranderingen in je leven te maken die jou gaan helpen in het behalen van je doelen en het succes waar je zo naar verlangt.

“Het Birkman Basics Rapport is DE ideale manier om kennis te maken met de Birkman persoonlijkheidsanalyse – het beste psychometrische instrument ter wereld.”

Birkman Map
Birkman Interesses

Waarom een Birkman Basics Rapport bij mij afnemen?

Hi, voor het geval je me nog niet kent: mijn naam is Merin de Does [’88]. Ik ben een gediplomeerd communicatiestrateeg; een gecertificeerd NLP coach en een gecertificeerd Birkman Professional. Daarnaast heb ik nog wat andere diploma’s en certificaten die mijn kennis en kunde versterken, maar daar zal ik je nu niet mee vervelen…

Ik ben vanaf het moment van certificering nauw betrokken geweest bij de ontwikkelingen die Birkman Nederland doormaakt. En ik heb als ghostwriter het boek “De Perceptie Paradox” voor de directeur van Birkman Nederland geschreven. Daarvoor heb ik Marcel van der Loo urenlang mogen interviewen en dat zorgde er uiteindelijk voor dat óók mijn kennis over Birkman en de wereld van perceptuele intelligentie in korte tijd een vogelvlucht nam. Op dit moment ben ik mijn eigen boek aan het schrijven en heb ik een aantal unieke, begeleidende werkboeken voor bij de Birkman Rapportages ontwikkeld – die je alleen bij mijn eigen coachingsaanpak erbij krijgt.

Je krijgt bij mij dus altijd meer(in). Hahaha 😉

Merin-de-Does-Birkman

Merin de Does Birkman Professional

Birkman USP’s:

 • Wereldwijd bekroond tot “De Rolls Royce onder de persoonlijkheidsanalyses” ✅;
 • Statistisch valide en betrouwbaar ✅;
 • Het beste psychometrische instrument beschikbaar op de markt ✅;
 • Een dergelijke diepgaande meting van persoonlijkheid dat je de test maar 1x in je leven hoeft te doen (bij een hertest zullen er niet ineens significante afwijkingen in jouw persoonlijkheid te zien zijn zoals bij sommige testen wel het geval is) ✅;
 • Gebruikt door Fortune 500 bedrijven ✅;
 • De meest duurzame keuze voor persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en teamontwikkeling ✅;
 • Een handreiking om altijd coaching op maat te krijgen – passend bij jouw krachten en jouw behoeften ✅;
 • Jouw Birkmanrapportage blijft levenslang gratis (her)opvraagbaar en wordt geëncrypteerd en geanonimiseerd op zwaar beveiligde servers opgeslagen ✅.

Wat is het Birkman Basics Rapport?

Het Birkman Basics Rapport is eigenlijk de ingekorte versie van het Birkman Signature Rapport. Je krijgt in het Birkman Basics Rapport wél een overzicht van jouw unieke scores op tien interessegebieden, maar je krijgt in het Birkman Basics Rapport géén overzicht van jouw scores op de negen gedragscomponenten – zoals die in het Birkman Signature Rapport wel opgenomen zijn.

Wat kun je met het Birkman Basics Rapport?

Het Birkman Basics Rapport is een mooie kennismaking met jezelf om twee belangrijke redenen:

 1. In de Birkman Map zie je wie jij zegt te zijn op de as van twee belangrijke dimensies: introvert versus extrovert en mensgericht versus taakgericht. Daar zijn ontelbaar veel combinaties in mogelijk dus het is interessant om te zien hoe jij hierop ‘scoort’.
 2. Onder ‘Je interesses’ vind je een energetische blauwdruk van jezelf: zaken waar jij energie van krijgt en zaken waar je energetisch gezien op leegloopt. Geloof me als ik zeg dat die interesses je in de richting van je Ikigai wijzen. Dit heb ik inmiddels bij talloze mensen mogen ervaren – en ook jij zal de vruchten gaan plukken van dit energetische kompas.

Hoe werkt het?

1.

Je vraagt het Birkman Basics Rapport aan

Klik op de button hieronder om het Birkman Basics Rapport af te rekenen. Daarmee is jouw aanvraag in gang gezet.

2.

Je ontvangt een bevestigingsmail met belangrijke(!) informatie

Je ontvangt een bevestigingsmail met belangrijke(!) informatie. Check voor de zekerheid ook even je spambox als je niks binnen ziet komen. Het duurt enkele minuten na jouw bestelling voordat de mail arriveert. Niks ontvangen? Neem contact met mij op. Als je de mail wél ontvangen hebt, lees deze dan even aandachtig door.

3.

Binnen maximaal twee werkdagen ontvang je een aparte e-mail met een link naar de Birkman questionnaire. Een vragenlijst met 298 korte vragen. Zorg ervoor dat je ca. 30-40 minuten de tijd neemt zonder afleidingen om de vragenlijst in de te vullen. De vragenlijst spreekt voor zich, maar kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact met mij op.

4.

Na het invullen van de Birkman questionnaire ontvang je jouw persoonlijke Birkman Basics Rapport + het unieke werkboek

Nadat je de Birkman questionnaire hebt ingevuld (alle 298 vragen) en deze teruggezonden naar het Birkman hoofdkantoor, wordt jouw persoonlijke Birkman Basics Rapport opgemaakt. Een uniek profiel van jouw kwaliteiten en een overzicht van jouw energielichaam. Deze krijg je binnen maximaal vijf werkdagen via de mail toegestuurd + het unieke (door mij ontwikkelde) werkboek ter begeleiding. Je kunt zo dus direct aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling!

5.

OPTIONEEL: je kiest daarna voor een uitgebreidere persoonlijkheidsanalyse in de vorm van het Birkman Signature Rapport

Het Birkman Basics Rapport is de ingekorte versie van het Birkman Signature Rapport. Die laatste geeft ook een overzicht van jouw ‘scores’ op 9 gedragscomponenten in de vorm van jouw unieke sterke gedrag; jouw unieke behoeften (de verwachtingen die je hebt van je directe omgeving) en van jouw stressgedrag. Pas met een Birkman Signature Rapport verkrijg je écht diepgaand zelfinzicht en kun je gecoached worden of jezelf coachen op het realiseren van effectieve en duurzame gedragsverandering.

Ps. Na de aanvraag van een Birkman Basics Rapport behoud je een leven lang de € 97,- korting op de aanschafprijs van een Birkman Signature Rapport.

Liever eerst persoonlijk contact?

Vul onderstaand contactformulier in of stuur me een dm via Instagram.