[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Hét Werkboek over Personal Branding dat je MOET hebben

[/vc_column_text][vc_column_text]

Ken je dat gevoel? Je struggled met het aantrekken van klanten, je salesgesprekken verlopen stroef en – als je echt heel eerlijk bent – behaal je veel te weinig rendement op al je inspanningen.

Maar waarom lijkt het andere ondernemers dan moeiteloos af te gaan?
Hoe kunnen zij TIJD OVERHOUDEN terwijl hun omzet skyrocket?

Het antwoord is:
zij zijn in alignment met zichzelf.

Het goede nieuws is dat jij dit ook kunt. En hoe dichter je tot jezelf komt, hoe meer jou dit gaat opleveren in tijd, GELD en succes. Maar ook in plezier.

Stel je eens voor… stinkend rijk worden door precies datgene te doen wat je leuk vindt – en ook flink wat tijd overhouden voor familie & vrienden. Dat is het ultieme leven, toch?

[/vc_column_text][vc_btn title=”Bestel hier het werkboek” style=”custom” custom_background=”#116466″ custom_text=”#ffffff” shape=”square” size=”lg” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fas fa-mouse-pointer” css_animation=”bounceIn” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fmerindedoes.plugandpay.nl%2Fcheckout%2Fwerkboek-personal-branding|title:Bestel%20hier%20het%20werkboek|target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”62px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text]

Ik heb nu ruim 10.000 euro per maand omzet door datgene te doen waar ik blij van wordt. Én ik weet nu hoe ik dit kan verdubbelen.

Die kennis – en dat gevoel – gun ik jou ook!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Waar jij nu staat, stond ik twee jaar geleden ook – en erger nog.

Twee jaar geleden zat ik dicht tegen een burn-out aan. En ondanks wat mensen denken krijg je een burn-out niet van te hard werken, maar krijg je een burn-out juist door werk te doen wat te ver van jou afstaat. Dat maakt uiteindelijk weer dat je ook slechter reageert op stressvolle situaties. Vooral veel milennials hebben hier last van. Als ze zich niet kunnen verenigen met de missie/visie of gedragingen van een organisatie, breekt hen dat uiteindelijk op.

Mijn antwoord daarop was uiteindelijk: ondernemen. Ik HOU van ondernemen, echt waar. Ik hecht ontzettend veel waarde aan vrijheid en ik vind ondernemen heerlijk. Maar… ik had al 2x eerder een onderneming gehad naast mijn loondienst-baan en ik leek het nooit echt succesvol van de grond af te krijgen. En met succesvol bedoel ik: minimaal 2x mijn bruto loondienst salaris verdienen in omzet. Want dat was voor mij het doel – en ik wist dat het mogelijk was. ALLEEN HOE?!

Inmiddels ben ik full-time ondernemer met precies DIE omzet, die ik hebben wil.

Dat ik daarvoor niet de oplossing buiten mezelf moest zoeken, maar dat ik daarvoor juist naar binnen moest keren… dat is iets waar ik pas vorig jaar achter kwam. En zo heb ik anderhalf jaar lang ruim 15.000 euro geïnvesteerd in het beter leren kennen van mezelf – met behulp van cursussen, trainingen en coaches.

Al die kennis, gecombineerd met mijn marketingvaardigheden, heb ik nu in een werkboek gestopt. Dit werkboek is er voor iedereen die er klaar voor is om zichzelf te ontwikkelen & zijn bedrijf serieus te laten groeien.

#hetbegintbijjou

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1596184215121{background-color: #ffcb9a !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Hier is een kleine glimps van het goud dat je zult ontdekken in dit werkboek.

werkboek-personal-branding-merin

      • 70 pagina’s aan waarde

      • Combinatie van theorie & opdrachten

      • Oefeningen m.b.t. zelfinzicht

      • Aan de slag met storytelling

      • Tips om EFFECTIEF aan de slag te gaan met social media

      • Tips om gratis in de media te komen

Dit alles krijg jij van mij gebundeld in dit werkboek, voor een belachelijke lage prijs.

(zeker wanneer je beseft dat ik hier zelf uren aan uitzoekwerk aan heb gehad en duizenden euro’s in heb geïnvesteerd)

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_btn title=”Nu bestellen 🔥” style=”custom” custom_background=”#116466″ custom_text=”#ffffff” shape=”square” size=”lg” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fas fa-mouse-pointer” css_animation=”bounceIn” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fmerindedoes.plugandpay.nl%2Fcheckout%2Fwerkboek-personal-branding|title:Bestel%20hier%20het%20werkboek|target:%20_blank|”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Een greep uit wat mensen zeggen”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

Eigenlijk is dit gewoon een complete cursus in één werkboek en ik kan hem op mijn eigen tempo doorlopen. Top ook die afwisseling tussen de uitleg en de oefeningen. Ik ben hier zo ontzettend mee geholpen! Dit is het antwoord op de vraag die ik maar niet kon formuleren.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

Dat het antwoord op meer verkopen zo dicht bij mezelf lag had ik nooit durven dromen. Doordat ik nu zichtbaar ben met een duidelijke boodschap komen de mensen naar mij toe. Ik hoef geen uren meer aan koude acquisitie te ‘verspillen’. En het mooiste is dat mijn zichtbaarheid voor me werkt terwijl ik gewoon van het strand en een drankje kan genieten.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

Dit werkboek geeft prijs wat niemand anders je lijkt te willen vertellen. Ik ben Merin ontzettend dankbaar. En zoals de quote van Sun Tzu al zegt in het werkboek “Every battle is won before it is fought”. Doe je huiswerk dan haal je alle examens.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text][/vc_column_text][vc_btn title=”Klik hier voor jouw kopie!” style=”custom” custom_background=”#116466″ custom_text=”#ffffff” shape=”square” size=”lg” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fas fa-mouse-pointer” css_animation=”bounceIn” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fmerindedoes.plugandpay.nl%2Fcheckout%2Fwerkboek-personal-branding|title:Bestel%20hier%20het%20werkboek|target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”72px”][vc_column_text]

Disclaimer
Ik geloof niet in ‘word snel rijk’-programma’s, maar wel in slim werken; waarde geven/delen; een professionele carrière voor jezelf bouwen – en anderen dienen met de beste intenties – én met consistentie.
Mijn (werk)boeken en trainingen zijn erop gericht om jou te helpen jouw boodschap met een groot(s) publiek te delen en jou te helpen om een verschil te maken in de wereld, TERWIJL je aan je personal brand werkt. Dit werkboek en al mijn andere programma’s vragen om jouw wilskracht, jouw inzet en jouw discipline om het tot een succes te maken. Ik kan jou alleen de handvaten aanreiken; of jij er daadwerkelijk resultaat mee boekt is aan jou. Immers, ik ken jou niet (volledig) en buiten dat is jouw leven jouw verantwoordelijkheid. Mee eens?
Het is belangrijk om te weten dat al mijn content, producten en diensten alleen ter informatie en ter educatie zijn. Niks op deze pagina’s, op mijn website, in de online academy of in andere vormen van content is een belofte of garantie voor toekomstige verdiensten. #hetbegintbijjou.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

*