In de media

Leuk dat je hier een kijkje neemt. Ik werk graag mee aan media publicaties en ik schrijf regelmatig een gastartikel voor andere websites. Je vindt hier een mix van persoonlijke en zakelijke verhalen.

Wil je meer weten over perceptuele intelligentie, NLP, Birkman, hypnose of gewoonweg over mij? Neem dan contact met me op. Of wil je direct kijken wat mijn coaching voor jou kan betekenen? Klik dan op onderstaande button.

Over waarom ik géén nieuws kijk of lees

Kranten, radio, televisie. Ze ‘voeren’ ons de hele dag nieuwsberichten. Of je daar nu per se blij van moet worden… ik denk van niet. Daarom heb ik al ver voor de coronacrisis alle nieuwsapps van mijn telefoon gegooid, staat mijn social media berichtgeving uit, en zijn ook de standaard nieuwsberichten op mijn telefoon uitgeschakeld.

Binnenkort in de Marie Claire.

Expertinterview over de toegenomen populariteit van spiritualiteit

Sinds de coronacrisis lijkt de interesse in spiritualiteit enorm toegenomen te zijn. Vanuit mijn expertise in de toegepaste neurologie en psychologie, en als praktiserend filosoof, geef ik mijn visie hierop. Wat hebben pendelen, tarotkaarten en verkenning van je eigen geest met elkaar gemeen?

Binnenkort online.

Artikelen over perceptuele intelligentie

Perceptuele intelligentie is een vrij nieuw begrip in Nederland. Ik schreef er een artikel over voor Frankwatching, welke binnenkort wordt gepubliceerd.

Je kunt het artikel hier lezen.

Deelnemer coachtalent van het jaar 2022

Op dit moment is de strijd voor coachtalent van het jaar 2022 in volle gang! Als 1 van de 26 deelnemers voel ik me vereerd genomineerd te zijn en mee te mogen doen voor de titel.

Eind maart volgt de uitslag.

Strijd tegen de overheid

In de VROUW/Telegraaf (link hieronder) vertelde ik over mijn relatie en de huishoudelijke verdeling met mijn vriend, een asielzoeker. In de Libelle vertel ik uitgebreid over wat er allemaal komt kijken bij een asielaanvraag die in een bureaucratische chaos is veranderd – en hoe we al jaren achtereen aan het ‘vechten’ zijn tegen een ongrijpbare en veelal onbereikbare overheidsinstantie.

Wie doet wat?

In de rubriek ‘Wie doet wat?’ van de Vrouw/Telegraaf geef ik je een inkijkje in mijn privéleven. Ik vertel over mijn vriend, die officieel nog steeds de status ‘asielzoeker’ heeft; ik vertel over hoe mij dat tot het uiterste van mijn ambities drijft en ik vertel over hoe we het thuis aanpakken.

Lees hier het artikel.

Sante

“Blij zijn voor een ander”

Jaloezie, wat moet je ermee? We ervaren het allemaal wel eens in ons leven en óók ik heb deze gevoelens vroeger gehad. Pas toen ik besefte dat ik vooral naar binnen moest kijken om te herkennen waar die gevoelens vandaan komen, vond ik tegelijkertijd de sleutel om ze op te lossen.

“Liefde voor het leven even”

Ik werd voor de nieuwswebsite van EvaJinek.nl geïnterviewd over de liefde. In dit artikel vertel ik hoe ik mijn eerdere relaties – achteraf bezien – nodig heb gehad, om zélf te kunnen groeien tot wie ik nu ben. En ik vertel over hoe ik nu dankbaar terugkijk op mijn eerdere vriendjes.

Je vind het artikel hier.

Voorwoord Lifestyle Dordrecht

Wat een eer was het, om het voorwoord te mogen schrijven voor het meest glossy magazine van de stad waar ik al mijn hele leven woon: Dordrecht! Het was midden in de coronacrisis en ik stond net klaar om de sprong te wagen om van parttime werk naar volledige zelfstandigheid als ondernemer te gaan.

Lees het hele voorwoord hier.

Mijn start als coach

Toen ik net begon als business coach was ik al enige tijd zzp’er. Ik had een eigen marketingbureau onder de naam ‘Effect Marketing’ en juist vanuit die hoek kreeg ik van steeds meer ondernemers de vraag om ze te helpen groeien – met hun bedrijf, maar ook persoonlijk. Inmiddels heb ik me verder ontwikkeld als coach, maar één ding is zeker: ik had toen al een groot respect voor de unieke potentie die iedereen in zich heeft. Dat is dan ook mijn core gebleven van waaruit ik verder ben gaan coachen.

Lees hier het volledige interview.