In de media

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”22px”][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Frankwatching

Als auteur op Frankwatching deel ik mijn kennis over (neuro)marketing, coaching en online (marketing)strategieën met jou. Zo schreef ik bijvoorbeeld over een artikel hoe je kunt verkopen met webinars – tot een conversiepercentage van meer dan 50%!

Bekijk het artikel hier.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Business Women Nederland

Ben je benieuwd naar waarom ik ben gaan ondernemen en hoe ik die stap heb gezet? In een openhartig interview op Business Women Nederland deel ik mijn verhaal: hoe ik in een impulsieve bui mijn contract voor onbepaalde tijd in loondienst heb opgezegd – en hoe ik niet veel later fulltime ondernemer werd. Én ik geef je een kijkje in mijn ‘keuken’ door je te vertellen wat mijn toekomstvisie (mijn zakelijke droom) is.

Lees het interview hier.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”22px”][vc_column_text]Exact Go - Ontdek de beste software bij Appwiki![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Exact Go #aanpakkers gastblog

Doorpakken in coronatijd. Wat onderscheidt goede ondernemers van de rest? Hoe ga je slim met je marketing om? Als profilering- en positioneringsexpert werd ik gevraagd een blog te schrijven voor een serie artikelen met de naam #aanpakkers. Ik licht hierin mijn 3V-methode toe en ik vertel je waarom visibiliteit, verbinding en verkopen zo ontzettend belangrijk zijn + hoe je dit effectief kan doen.

Bekijk het artikel hier.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Blogger op Coachwereld

Coaching draait allereerst om het hebben van ‘de klik’. Als de verbinding tussen coach en coachee diep gevoeld wordt komen er pas écht magische dingen tot stand. Niet voor niets laat ik mijn eigen coachees ook altijd hun ideale klant opschrijven en ontdekken. Dan weet je bij wie je zichtbaar wilt worden en werk je een leven lang 100x lekkerder.

Coaching is een mooi vak. Ik deel mijn kennis niet alleen met liefde op mijn eigen website, maar ook met veel plezier op de website van Coachwereld.nl. Zo schreef ik o.a. dit artikel over de kracht van verhalen (storytelling).

Of bekijk hier mijn profiel.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”22px”][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]