Persoonlijke blog over reizen, liefde, ondernemen & leven

Hotspot: La Mas Bonita, Valencia

Wil je heerlijk chillen op een hip stuk strand in Valencia? Dan moet je zéker naar La Patacona gaan! Daar vind je namelijk La Mas Bonita. Een lunchroom waar zelfs de locals graag vertoeven. En dat is volledig te begrijpen, als je ziet hoe het eruit ziet en wat er geserveerd wordt.

La Mas Bonita: zoet & hartig, fris & fruitig!

Wie het internet afstruint ziet elke blogger en influencer er wel een enthousiast berichtje over schrijven: La Mas Bonita is dé shit. Echt. Hier wil je even geweest zijn als je in Valencia bent. Het is een kleine cafetaria aan het Patacona strand. Het café kenmerkt zich door de witte geval, lichtblauwe luiken en roomwitte zonnedoeken.

Achter het café bevindt zich een heerlijke tuin, waar – ik persoonlijk – uren in zou kunnen vertoeven. En dat zeg ik niet snel, want ik ben niet zo’n stilzitter. Op het menu staan o.a. versgeperste sapjes, heeeeerlijke cakes en volop keuze voor je lunch. Zo nam ik de hummus met pitabroodjes en een vriendin de hamburger met friet. Van allebei was onze lunch megavers, knapperig en vol van smaak. Precies hoe je het hebben wilt – zeker als je op vakantie bent.

Ben je in Valencia, dan kan ik je deze hotspot zeker aanraden.

Adres:
Paseo Marítimo de la Patacona 11
Valencia, Spanje

Website:
http://lamasbonita.es/en/

Geef een reactie

*

Persoonlijke blog over reizen, liefde, ondernemen & leven