Gratis strategiesessie

Lieve, mooie ondernemer!
Ben jij klaar om in jezelf te investeren?

Hi, mijn naam is Merin! Ik ben business coach, online strateeg, neuromarketeer en beïnvloedingsexpert. Ik ging in korte tijd van een ongelukkig leven waarin ik tegen een burn-out aan zat – en waarin ik een groot gebrek aan zelfliefde had -, naar een leven waarin ik mijn dromen waarmaak.

Stel je eens voor… wat zou het voor jou betekenen als jij binnen twee jaar het leven van je dromen kan leiden? Als ALLES mogelijk is?! Hoe zou je leven er dan uitzien? Ik heb mijn leven weten te transformeren door te werken aan mijn mindset, krachtige keuzes te maken vanuit zelfvertrouwen en door slimme marketing. En dit kun jij ook! Daar heb ik alle vertrouwen in.

Wat mij onderscheidt van andere coaches, is dat ik jou niet alleen kan leiden naar het juiste pad, maar dat ik je ook technisch en communicatief kan ondersteunen met het opbouwen en/of uitbouwen van jouw business.

business coaching gratis strategiegesprek


Over mijn coaching…

Ben jij klaar voor de volgende stap? Zowel met je business als in je leven? Ben jij ambitieus en weet je gewoon dat er méér te behalen valt? Meer rust, meer vrijheid, meer omzet en meer plezier? Maar ben je nog zoekende hoe je dit voor elkaar krijgt? Dan ga ik graag met jou aan de slag om je bedrijf te laten skyrocketen en om meer vrijheid en plezier in je leven in te bouwen.

Ik kan jou helpen als jij…

 • Een doorbraak wilt naar het volgende niveau
  ;
 • Een coach wilt die je leert hoe je succesvol online kunt ondernemen
  ;
 • Een mentor wilt, die de stappen die jij wilt nemen al heeft ondernomen – en die jou vanuit ERVARING naar succes kunt gidsen
  ;
 • Meer omzet wilt met je business, maar ook meer vrijheid in je leven wilt
  ;
 • Iemand nodig hebt, die je knelpunten ziet, jou de juiste vragen stelt en JOU aanzet tot actie
  ;
 • Samen wilt werken aan jouw succes met een like-minded ondernemer die jou de juiste FOCUS meegeeft
  .

Ik kan je niet helpen als…

 • Je zelf de kantjes ervan afloopt
  ;
 • Als je geen verantwoordelijk wilt nemen voor jouw eigen leven
  ✗;
 • Je er niet bewust van bent – of bewust van wil worden – hoe krachtig jouw eigen gedachten zijn
  ;
 • Als je niet bereid bent in jezelf te investeren
  ;
 • Als je continu over anderen en omstandigheden klaagt
  ;
 • Als je niet buiten je comfort zone durft te treden
  ✗;
 • En als je niet zichtbaar wilt worden op social media
  .

Testimonials

Nathalia Landman

Nathalia Landman, eigenaar Better Vibes

Merin de Does van Effect Marketing heeft mij super goed meegenomen in de wereld van de marketing. Echt een andere tak van sport en iets waar je als zelfstandig coach toch even goed bij stil moet staan. Je boodschap goed afstemmen op jóuw ideale klant. Merin is enthousiast, luistert goed en vraagt door zodat je vanzelf tot een authentieke boodschap komt. Daarnaast is het opbouwen van een website niet voor iedereen een “eitje””. Wil je gericht en goed zichtbaar zijn met de juiste boodschap? Huur dan de expertise van Merin/Effect Marketing in!

2014-08-03 Noord-Holland rit

Peter den Otter, eigenaar FitSpirit

Merin is een enthousiaste strategist die mij met mijn bedrijf Fitspirit geholpen heeft om de juiste strategie door te voeren. Merin geeft de juiste inzichten om stap voor step de koers uit te zetten voor een optimaal resultaat.

Ineke

Ineke Weenink, eigenaar Het Begint met Begrip

Het is heel prettig om met Merin in gesprek te gaan. Ze luistert, stelt verhelderende vragen en geeft goede tips en adviezen over de manier waarop je het best aan de slag kunt met je internetmarketing. Dankzij mijn gesprek met Merin heb ik veel duidelijker voor ogen hoe mijn nieuwe website er uit gaat zien. En mocht ik, als doehetzelver, vastlopen dan staat zij voor me klaar. Een geruststellende gedachte.