Wat als jij zonder moeite een succesvol en RIJK leven kunt creëren, vanuit innerlijke rust en flow… met de inkomsten die je wilt, de relaties die je verdient én de vrijheid waar je zo naar verlangt?

Ontdek de 12 sleutelprincipes die de kracht hebben om jouw leven te transformeren. Van alles op wilskracht moeten doen… naar innerlijke rust en het aantrekken van een RIJK leven… op de automatische piloot! Door simpelweg 2x per dag 30 minuten aan jezelf te besteden…

Ervaar je regelmatig negatieve gedachten terwijl je eigenlijk best wel een goed leven hebt?
Ps. ‘goed’ is de grootste vijand van geweldig!

Deze cursus is voor jou…

👉🏻 … als jij op dit moment ervaart dat je niet 100% jezelf kunt zijn in jouw (directe) omgeving, en dat je regelmatig op je tenen loopt daardoor;

👉🏻 … als jij diep van binnen voelt dat je ‘anders’ bent, maar dat je tegelijkertijd nog geen concreet idee hebt van wat dat ‘anders’ dan precies is;

👉🏻 … als jij je afvraagt hoe jij jouw dromen kunt waarmaken in plaats van er alleen maar over te dromen;

👉🏻 … als jij wel een boost in zelfinzicht, zelfacceptatie en zelfvertrouwen kunt gebruiken;

👉🏻 … als jij van een gestresst leven en ‘harde kracht’ naar innerlijke rust en ‘zachte kracht’ wilt gaan;

👉🏻 … én als jij óók denkt dat het onmogelijke mogelijk is, zolang je ongeveer maar weet wat je daarvoor moet doen.

*Voor deze pilot(prijs) zijn slechts 5 plekjes beschikbaar.

Monique - Mrs. Linq
Monique - Mrs. Linq
16/03/2022
Geverifieerd
Merin luisterde heel goed naar mijn zoektocht naar antwoorden over de richting van mijn bedrijf. Ze kwam met creatieve suggesties. En stelde vragen die me behoorlijk aan het denken zetten. Ook bood ze ander perspectief. Na een sessie met Merin had ik weer overzicht en wist ik hoe ik verder wilde.

Merin Innerlijke Rust

Merin de Does

Hi, ik ben Merin de Does. Spiritueel Business & Transformatie Coach. Serial entrepreneur en één van de weinig quantum coaches in Nederland. Ik maak gebruik van o.a. hypnose en hypnotechnieken, neuro linguïstisch programmeren en diepgaande persoonlijkheidsanalyses om jou te faciliteren op de weg naar je mooiste leven. Ik werk bewustzijnsverruimd en ik laat jou je eigen potentieel (her)ontdekken.

Ik geloof 100% dat jij na deze cursus je eigen coach kunt zijn en dat je altijd terug kunt grijpen op de technieken en methoden die je hier geleerd hebt, zodat je een geweldig leven voor jezelf gaat creëren. “Because the best way to predict the future is to create it.”

Ik verscheen eerder in…

Ik heb lange tijd een enorme onrust van binnen gevoeld…

Vanaf 8e tot aan mijn 28ste kon ik maar niet ‘aarden’. Ik voelde een enorme onrust om maar van betekenis te willen zijn voor de wereld. Ik zag een oneindig potentieel, en ergens ‘borrelde’ dat potentieel, wat ik overal om me heen zag, óók diep in mezelf… maar het kwam er maar niet uit.

Daarom deed in eerste instantie al de ‘juiste’ dingen. Ik studeerde af aan het vwo en ik ging naar de universiteit. Het hoogst haalbare, dacht ik… Maar het studeren maakte me diep ongelukkig. Dat wist ik gelukkig nog enige tijd op te vangen met mijn – vrij succesvolle – reisblog, maar daar stopte ik in 2016 mee. Want ik dacht dat er in mijn omgeving van me werd verwacht dat ik nu eens “een echte baan” zou nemen.

Toen ik daarna ging werken voor een overheidsorganisatie… en samen ging wonen met mijn partner in een koophuis… kreeg ik de klap van mijn leven…

Het voelde alsof het universum me onderuit schopte. Ik stortte totaal in.

Ik had elke ochtend moeite om op te staan, omdat ik wist dat ik dan weer terug moest naar mijn onbevredigende baan. En doordat ik een echte pleaser was, trok ik allemaal ‘verkeerde’ mensen aan. Zowel zakelijk als privé. Mijn relatie was al langere tijd liefdeloos. En op mijn werk werd ik keihard gebruikt, zodat anderen successen konden claimen over mijn rug.

Ik raakte intens gefrustreerd. Mijn energie werd dagelijks gedraineerd. Ik haatte mijn werk steeds meer. Het 9-5 werkritme verstikte me. En ik begon de toekomst steeds pessimistischer in te zien. Ik raakte een diep, diep dal.

Op dat moment had ik twee keuzes:

 1. Me voor langere tijd ziek melden, omdat mijn ‘batterij’ echt op was;
 2. Een vakantie boeken en daarna een nieuw ‘aanvalsplan’ maken.

Ik koos voor het laatste. En tijdens de vakantie die ik geboekt had, kreeg ik vanuit mijn intuïtie door wat ik moest doen. Ik kreeg ineens wonderbaarlijke inzichten vanuit ‘het niks’. Maar het was niet niks… Het was wél ‘iets’… iets dat ik later ‘het kwantumveld’ ben gaan noemen.

Ik wist nu in ieder geval wat ik NIET meer wilde. En daardoor begon ik ook steeds meer te ontdekken wat ik wél wilde. Ik wilde wakker worden zonder grillige alarmklok. Ik wilde de vrijheid om naar de tandarts te gaan, zónder dat in een agenda te zetten die beschikbaar moest zijn voor alle collega’s – zodat ze kunnen controleren waar je bent. Ik wilde op vakantie kunnen, zonder dat met collega’s en mijn baas af te hoeven stemmen. Én ik wilde vanuit plekken werken die ík leuk vond, in plaats van alsmaar tussen vier kantoormuren naar zuurstof te zitten happen in een gorige climate control. Brrr…

Eind 2017 ontdekte ik een weg naar innerlijke rust en een RIJK leven…

In 2017 ontdekte ik iets dat goud waard is en ik heb dat sindsdien alsmaar verder ontwikkeld. Dat heeft ertoe geleid dat ik ontslag heb genomen en mezelf bij een nieuwe baan – waar ik wél passie voor heb – 1100 euro opslag heb gegeven. Plus ik doe dit nu, omdat ik het daadwerkelijk leuk vind.

Ik heb mijn relatie verbroken, mijn koophuis gedag gezegd en daarna de liefde van mijn leven gevonden.

En ik heb inmiddels twee succesvolle bedrijven op weten te zetten: eerst een eigen marketingbureau (2019 – 2021), en sinds 2021 ook mijn eigen coachingsbusiness.

Ik bereik nu meer met minder. Ik werk nu slimmer in plaats van harder. En dat levert me 100x meer op dan de uitputtingsslag die ik voorheen leverde. Het levert me nu véél meer op… in geld, in tijd, in rust en in liefde.

Hier is wat ik geleerd heb over mythes in de markt…

Dat je innerlijke rust en een RIJK leven in een oogwenk kunt creëren is een mythe. Zo wordt het wel vaak verkocht out there, maar zo’n aanbod geeft je een compleet verkeerde impressie.

Hier is het algemene uitgangspunt dat jou vaak beloofd wordt rondom innerlijke rust en het creëren van een RIJK leven:

Stap 1. Ga aan de slag met mindfulness, whatever that may be.
Stap 2. Observeer passief alles om je heen.
Stap 3. Leer de controle los te laten.
Stap 4. Mediteer… een hele hoop
Stap 5. Stop met nadenken over jezelf
Stap 6. Breng je gedachten tot rust
Stap 7. Zoek een yoga klasje in de buurt

Ik zou niet weten hoe dit bovenstaande op de lange termijn zou moeten bijdragen aan innerlijke rust en het creëren van een RIJK leven. Het zijn slechts oefeningen voor symptoombestrijding.

Wat mij betreft moet je je gedachten helemaal NIET tot rust willen brengen en moet je helemaal NIET passief willen worden. En je zeer zeker niet de controle over jouw leven los willen laten…

Je moet juist je gedachten leren sturen, de regie leren pakken, zelfinzicht opdoen en een concrete roadmap naar jouw droomleven uitstippelen. Dat is wat écht helpt!

In mijn cursusaanbod ga ik in op alle facetten die je nodig hebt om wél duurzame innerlijke rust te bereiken en een RIJK leven te creëren. Doe dit minimaal 66 dagen dagelijks 2 x 30 minuten, en dan zal ook jouw hele leven transformeren!

In mijn cursus zeg ik nooit “The sky is the limit” want er is bij mij geen “Sky”.
Alles is mogelijk!

“Zijn duurzame innerlijke rust en een RIJK leven dan echt mogelijk?”

Het antwoord is een volmondige JA!

Maar je moet niet gaan zitten afwachten en denken “dat het vanzelf allemaal wel naar je toe komt”. En je moet zeer zeker niét de controle over je eigen leven los willen laten.

“Your dreams don’t work unless you do.”

Ik denk dat jij er op dit moment klaar voor bent om een roadmap voor jouw RIJKE leven te creëren. Om je dromen tot werkelijkheid te maken. 

De enige vraag is dan nog: voel jij dat ook?

Cursus innerlijke rust en een rijk leven

“Merin heeft een diepe universele wijsheid die je maar zelden tegenkomt. Ze luistert niet alleen, ze weet je ook altijd weer op het juiste pad te zetten – zonder oordeel.” 

Herken je dit?

 • Heb jij momenteel een stressvol en energie-arm leven? ❌
 • Heb je mentale en/of fysieke merkbare klachten van je stressvolle leven (trillende handen, hartkloppingen, zweten, slaapgebrek en/of een gebrek aan concentratie)? ❌
 • Heb je een gebrek aan zelfliefde, maar camoufleer je dit – bewust of onbewust – door vooral extern gefocust te zijn. Anders gezegd: ben je vooral aan het pleasen? ❌
 • Heb je grote dromen, maar denk je tegelijkertijd ook weleens “Wie zit er eigenlijk op mij te wachten?”
 • Twijfel je (te)veel aan jezelf en aan wat je volgende stap zou moeten zijn? ❌
 • Weet je intuïtief dat je nu niet je volledige potentieel aan het benutten bent? ❌
 • Heb jij wél een groeimindset, maar heb je nog niet alle antwoorden op je (levens)vragen gevonden? ❌
 • En stel jij je droomleven continu maar voor je uit? ❌

De cursus in 12 weken naar innerlijke rust en een RIJK leven helpt je met het creëren van:

Gratie, genot en gemak in je leven

Een onbegrensd potentieel van inkomen

Bevredigend en zinvol werk

Betere relaties

Een blijvende impact op de wereld

“Wat een duizendpoot; creatief, snel, doortastend en invoelend. Daarnaast sinds 2020 Birkman professional. Daarmee bewijst ze voor kwaliteit te gaan. Een vakvrouw op haar gebied. Ik kan iedereen van harte aanbevelen om te werken met Merin. Ik hoop tot in lengte der dagen samen te werken met haar.” 

“Merin heeft me een hoop inzichten in mezelf gegeven met een Birkman Signature Rapport en slechts één coachingsessie. Ze doorziet haarscherp waarmee je jezelf saboteert en wat dat voor invloed heeft op alles en iedereen om je heen. Ik heb na ons gesprek direct al een aantal concrete stappen kunnen zetten op mijn werk en in mijn privéleven. Ik ervaar nu meer zelfacceptatie en rust in mijn hoofd.” 

CURSUSINHOUD:
in 12 weken naar innerlijke rust en een rijk leven

12 diepgaande modules

1 persoonlijkheidsanalyse
/ 2 coachcalls

6 maanden toegang

We starten op zaterdag 25 juni 2022.

Module 1:
De waarheid over werkelijkheid

In deze module beginnen we met het kijken naar hoe de werkelijkheid gevormd wordt. Bestaat er zoiets als objectiviteit? En zo ja, kun je deze dan ook objectief waarnemen? Na deze module weet jij alles over perceptuele intelligentie en sta je direct sterker in je schoenen.

We trappen af met een diepgaande persoonlijkheidsanalyse (t.w.v. € 625,-). Daarvoor krijg je een vragenlijst toegestuurd. Jouw unieke Birkman Signature Rapport, wat het resultaat is van die vragenlijst, koppel ik in een 1,5 uur durende (video)call aan je terug. Daarna ben jij je meer bewust van je eigen denk- en gedragspatronen en heb je inzicht in jouw energetische blauwdruk.

Module 2:
De vier bestaanslagen

Jij bent meer dan een mens van vlees & bloed. Je hebt ook nog een ziel. En daartussen bevindt zich zoiets als ‘intuïtie’. Ik geef je een kijkje in de vier bestaanslagen van de mens en ik neem je mee op een reis door het kwantumveld. Je ontdekt de universele wetten van het universum en je leert hoe deze wetten al het leven hier op aarde beïnvloeden, zónder dat de meeste mensen dit weten.

Daarna ben jij in staat om de universele wetten voor je te laten werken. Je weet dan ook wat je daadwerkelijk bent – en welk unieke aanleg jou meegegeven is.

Module 3:
Maak kennis met je brein…

Hallo brein! Je hebt een stel hersenen, maar wat doen die eigenlijk? Vanaf je geboorte tot aan wie je nu bent heeft je brein heel wat werk verzet. We maken een deep dive in de wereld van de amygdala en de pijnappelklier, de hersenstam en de prefrontale cortex, je neurale netwerken, neuroplasticiteit, en nog veel meer! Alles heeft een functie en alles is met elkaar verbonden.

En het allermooiste? Jij bent de baas erover! Deze breinkennis is onmisbaar om tot succesvolle gedragsverandering te komen.

Module 4:
De kracht van taal

Taal is een enorm krachtig fenomeen . Heb je vroeger geleerd dat woorden geen pijn doen? Nou, dat doen ze wel degelijk! Tijd voor een paradigmashift dus. We hebben nodig wat bij te leren op taalgebied. Hoe jij tegen jezelf en tegen anderen praat verraadt meer over jezelf dan je denkt. In deze module gaan we ook aan de slag met geestelijke heling via ho’oponopono én hartcoherentie.

Module 5:
Jouw verleden transformeren

Hou jij van een goed verhaal? Mooi! Dan gaan we samen aan de slag met het herschrijven van joúw verhaal. We gaan je herinneringen ‘reconsolideren’, zoals dat zo mooi heet. Jouw nieuwe verhaal deel je aan het einde van de week in een groepsessie met de andere deelnemers.

Module 6:
Je intuïtie

Ik vertel je over waarom je de relatie met je intuïtie zou moeten willen versterken en ik deel een aantal krachtige technieken met je om dit al direct te kunnen doen. Als bonus: een mp3 voor zelfhypnose – luister naar wat jouw onderbewustzijn jou wilt vertellen.

Week 7:
Jouw toekomstvisie

Nu je jezelf écht goed kent is het tijd om een toekomstvisie te schetsen. Een toekomst die jouw droomleven inhoudt! Hoe moet deze er voor jou uit zien? Wat is – voor jou – echt de definitie van ‘geweldig’!? We gaan aan de slag met quantumjumpen, het definiëren van hindernissen en het definiëren van hulpbronnen.

Week 8:
De Wet van Aantrekkingskracht deel I

De wet van aantrekkingskracht werkt eigenlijk heel praktisch, maar… er zijn wel een aantal randvoorwaarden. Die leer je tijdens deze module. We gaan er de hele week mee aan de slag en aan het einde van de week heb jij een concreet stappenplan om te manifesteren waar je naar verlangt.

Week 9:
Meebewegen met je bioritme (wilskracht vs. flow)

Heb je ooit gehoord van een ultradiaan en een circadiaan ritme? Dit zijn bioritmes die een grote invloed hebben op jouw functioneren. Toen ik dit ontdekte vroeg ik me oprecht af waarom dit ons niet al op de basisschool is geleerd. Maar het is nooit te laat! Daarom leer je het nu, in deze module. Zodat jij vele malen effectiever kunt werken straks. In plaats van alles op wilskracht te doen, ga je vanaf nu flow ervaren.

Week 10:
Je invloed vergroten

In de voorgaande modules zijn we vooral bezig met zelfleiderschap. In deze module leer ik je hoe jij je invloed op anderen kunt vergroten. Door bepaalde non-verbale en verbale technieken te hanteren kun je al vroegtijdig sturing geven aan het effect dat je bij anderen wilt zien.

Week 11:
De Wet van Aantrekkingskracht deel II

Deze tweede module over de Wet van Aantrekkingskracht is er om in met anderen te delen wat jij tot nu toe ervaren hebt. En om ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers. Ook plan ik deze week een 1-op-1 met je in. Zodat we samen nog een uurtje kunnen videobellen om te kijken of jij écht alles uit de cursus hebt gehaald.

Week 12:
(be)rusten in jezelf en een RIJK leven creëren

Mooi mens, je bent nu in de laatste week van de cursus! Je zult merken dat je meer zelfliefde en zelfvertrouwen hebt, minder oordeelt, meer positieve gevoelens ervaart en dat je de negativiteit en innerlijke onrust in je leven voor een groot gedeelte al hebt opgeruimd. Wat deze module je verder nog brengt is een allerlaatste grote verrassing!

De cursus in 12 weken naar innerlijke rust en een RIJK leven helpt je met het creëren van:

CURSUSINHOUD:
dit krijg je…

FB community in 12 weken naar innerlijke rust en een RIJK leven

Toegang tot de online leeromgeving & de Facebook community, ál het lesmateriaal en elke maand een live Q&A  t.w.v. € 1997,-

Birkman Signature Rapport cursus innerlijke rust

Een diepgaande persoonlijkheidsanalyse + een terugkoppeling in de vorm van een Birkman Signature Rapport t.w.v. € 625,-

Zelfhypnose mp3

Een – speciaal voor deze cursus op maat gemaakte – zelfhypnose sessie (mp3) t.w.v. € 97,-

+ 2x een 1-op-1 coachcall t.w.v. € 245,- (excl. btw)

Tijdens deze cursus krijg je van mij 1x een 1,5 uur durende coachcall (t.w.v. € 155,-) en 1x een 1 uur durende coachcall (t.w.v. € 90.-). Een coachcall aan het begin van de cursus om je Birkman Signature Rapport terug te koppelen en een coachcall aan het einde. Zo bewaken we samen of jij ook écht alles uit de cursus haalt wat je eruit wilt halen!

Totale waarde van dit aanbod:
€ 2964,- (excl. btw)

Mijn normale prijs voor dit aanbod:
€ 797,- (excl. btw)

De tijdelijke pilot prijs voor dit aanbod:
€ 397,- (excl. btw)

Waarschuwing:
Deze cursus is NIET geschikt voor atheïsten, voor freeloaders en voor mensen die het goed, maar niet geweldig willen hebben (die graag in een slachtofferrol blijven zitten).

Na deze cursus…

Heb jij diepgaand zelfinzicht

Kun jij je eigen coach zijn

Ervaar je innerlijke rust

Heb je een heldere toekomstvisie

Blaak je van het zelfvertrouwen en kun je standvastige keuzes maken

Leef jij vanaf dit moment op je eigen voorwaarden

Heb jij betere relaties met de mensen in je directe omgeving

Kun jij je invloed aanwenden om je doelen te behalen

Weet je hoe je een RIJK leven kunt creëren door altijd bij jezelf te beginnen

Weet je wat ‘manifesteren’ daadwerkelijk is en hoe je dit doet

F.A.Q.

Wanneer kan ik beginnen?

De pilot van deze cursus begint op 25 juni 2022. Dat is het eerste startmoment. Daarna kun je op elk gewenst moment inschrijven en direct beginnen. Houdt er wel rekening mee dat de pilot prijs na 25 juni verhoogd wordt naar de normale prijs van € 797,-.

Ik ben in loondienst, is dit iets voor mij?

Ben je in loondienst maar wil je eigenlijk een doorbraak voor jezelf creëren? Ben je bijvoorbeeld niet meer gelukkig met de functie je invult, de organisatie waar je voor werkt of wil je het allerliefst een eigen onderneming starten? Kortom: wil je groeien en ontwikkelen – op welke manier dan ook?

Dan is deze cursus zeker iets voor jou! De cursus gaat vooral over persoonlijke groei, spirituele groei en zelfliefde. Daarom is het geschikt voor werknemers én ondernemers.

Ik ben een (zelfstandig) ondernemer, is dit iets voor mij?

Als je ondernemer bent moet je meegroeien met je bedrijf. Of, sterker nog: als je zzp’er bent kan jouw bedrijf zelfs nooit groter groeien dan jijzelf. Jij staat immers aan het roer ervan. En als jij geen miljoenenbedrijf kunt dragen, zul je ook nooit (aan) een miljoenenbedrijf kunnen bouwen.

Deze cursus gaat vooral over persoonlijke groei, spirituele groei en zelfliefde. Daarom is het geschikt voor werknemers én ondernemers. Wil je dus jezelf waardevoller maken en groter groeien, zodat jouw bedrijf met jou mee kan groeien? Dan is deze cursus zeker iets voor jou!

Ik vind investeren in mezelf best wel spannend...

Dat begrijp ik! Maar bedenk eens wat het je allemaal kan opleveren… En wat het je NU kost als je maar blijft roepen “Op een dag… Op een dag…” maar er nooit eens dag één van maakt. Van hoeveel dingen ga je spijt hebben op je sterfbed? Denk je dan “Had ik maar meer tijd gehad…”? Terwijl je er nu de tijd voor hebt?!

Hoe fijn is het om dicht bij jezelf te blijven en vanaf nu aan je droomleven te gaan werken? Om vanuit innerlijke rust, zelfvertrouwen en een heerlijke flow te kunnen leven en te werken? Zou je niet graag joúw pad willen volgen, zonder je daarbij continu druk te maken om de meningen van anderen?

Want als jij je niet goed en zeker van jezelf voelt… kun je er ook niet voor je dierbaren en je klanten zijn.

Deze cursus is de beste investering die je kunt maken in jezelf. En dat ben je toch waard?

Wat als ik een keer niet bij de live Q&A kan zijn?

1 keer per maand is er een online Q&A gepland. De precieze planning vind je in de online omgeving. Heb je een vraag, dan kan je die vooraf insturen via het Q&A formulier. Op die manier weet je zeker dat jouw vraag wordt behandeld.

Kun je er niet live bij zijn? Dan is dat geen probleem. Iedere Q&A wordt opgenomen en deze kun je achteraf allemaal terugkijken in de online omgeving.

Ik ben één of meerdere weken op vakantie tijdens deze cursus

Omdat je deze cursus helemaal op je eigen tempo kunt doorlopen is het geen probleem als je tussendoor op vakantie gaat. Je hebt 6 maanden toegang tot de online leeromgeving en je kunt het na je vakantie gewoon weer oppakken.

Hoelang hou ik toegang tot de cursus en al het lesmateriaal?

Als je je nog ingeschreven hebt voor de pilot van deze cursus, dan behoud je de toegang t/m 31 december 2022 – iets meer dan zes maanden. Als je je na de pilot hebt ingeschreven, behoud je zes maanden lang toegang tot al het cursusmateriaal.

Kan ik in termijnen betalen?

Zolang de pilot prijs van € 397,- geldt is niet mogelijk.

Is er een "Niet goed? Geld terug."-garantie?

Daar kan ik kort over zijn: nee. In deze cursus krijg je een waarde die ver boven het bedrag uitstijgt dat ervoor gevraagd wordt. En als ik ook maar iets van mijn vorige bedrijven heb geleerd over een “Niet goed? Geld terug.”-garantie, is het dit: mensen die hiernaar vragen zijn niet mijn ideale klanten. Wanneer iemand ernaar vraagt geeft dit namelijk meestal al een voorspellende waarde af.

Je kunt hierboven de waarde zien die ik je aanbied met deze cursus. Jij mag uiteraard zélf beslissen of jij het ‘t geld waard vindt om deze cursus te volgen. Ik zou zeggen: doen! Maar ik ben niet geheel onbevooroordeeld ;).

Staat jouw vraag er niet tussen?

Dat kan natuurlijk! Stuur jouw vraag naar hallo@merindedoes.nl of vul gewoon direct onderstaand contactformulier in. Ik beantwoord graag al jouw vragen.  Wil jij over een halfjaar een gelukkiger en succesvoller zijn dan je vandaag bent?

  Je hebt mijn verhaal gelezen, toch?

  Stel je eens voor dat ik mezelf niét die 1100 euro opslag had bezorgd. Dat ik niét uit mijn miserabele werkbestaan en die gorige climate control was gestapt. En dat ik niét de liefde van mijn leven had gevonden, maar in plaats daarvan nu nog steeds deel zou nemen aan een liefdesloze relatie.

  Wat had dat me elke dag gekost, denk je?

  Wat zou ik dan op mijn sterfbed zeggen over AL de dingen waar ik spijt van heb? En hoe zou dat voor jou zijn?

  Je hebt maar één leven. En die is in een oogwenk voorbij.

  Wie ben ik om jou dit te leren?

  Hypnose coach basis hypnose en hypnosetechnieken
  Certificaat Advanced Hypnose en Hypnosetechnieken
  Certificeringen
  Merin-de-Does-Birkman

  Merin-de-Does-business-en-transformatie-coach

  Copyright Merin de Does Business & Transformatie Coaching 2022
  Hulp nodig? Laat het me weten op hallo@merindedoes.nl Door jouw informatie in te dienen, ga je akkoord met het privacybeleid van Merin de Does Business & Transformatie Coaching (hieronder vind je mijn Privacyverklaring) en begrijp je dat ik jouw informatie voornamelijk zal gebruiken om met je te communiceren en om mijn diensten op de markt te brengen.

  Deze site maakt géén deel uit van de Facebook™-website of Facebook™ Inc. Bovendien wordt deze site op geen enkele manier door Facebook™ onderschreven. FACEBOOK™ is een handelsmerk van FACEBOOK™, Inc. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing. Alle prijzen worden vermeld in EUR.