Op zoek naar een hypnose coach?

Hypnose coach

Ik ben als hypnose coach gevestigd in Dordrecht. Hier voer ik mijn eigen praktijk. Coachings- en hypnose sessies kunnen ook digitaal of op locatie plaatsvinden. Als hypnose coach help ik je om beperkende of belemmerende overtuigingen op te ruimen en nieuwe, helpende overtuigingen te installeren. Hypnose is de snelste weg naar succesvolle gedragsverandering.

In 2020 begon ik met hypnose door er even aan te ‘proeven’ tijdens mijn NLP Coach opleiding en dit jaar volg ik de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut. Maar hypnose is vóóral ook gewoon heel veel “doen” en daarom ben ik direct al begonnen in de praktijk. Ik heb inmiddels al enkele tientallen mensen – cliënten – mogen hypnotiseren. Met fantastische resultaten!

Ben jij benieuwd wat een hypnose coach voor jou kan doen? Lees dan nog even door. Ik ben er namelijk van overtuigd dat iedereen een keer hypnose zou moeten ervaren, om de magie áchter de hypnosetechnieken te leren kennen.

Merin de Does business transformatie coach foto

Hoe hypnose werkt…

Hypnose werkt voor iedereen. En hypnose werkt altijd, béhalve als je onder invloed (van bijvoorbeeld drank of drugs) bent. Hypnose werkt dus ook voor jou, omdat óók jij instructies en suggesties kunt opvolgen. Anders had je jezelf niet kunnen laten opvoeden, of dan had je nooit iets van anderen aangenomen of kunnen leren. Dus je hebt al bewezen dat je het kan. Én dat het werkt om succes te behalen!

Je hoeft niet bang te zijn voor hypnose of voor een hypnose coach. Er gebeurt niets dat jij niet wilt. Jij behoudt je vrije wil, terwijl de hypnose wordt ingezet als snelste weg naar gedragsverandering.

Misschien ken je het wel… showhypnose!

De meeste mensen kennen het fenomeen hypnose vooral van de showhypnose. Met Rasta Rostelli als één van de bekendste namen. Maar ook Derren Brown. En Victor Mids. Allemaal maken ze gebruik van showhypnose. Ook wel toneelhypnose of stagehypnose genoemd.

Je hebt mensen de gekste dingen zien doen ‘onder hypnose’. Maar eigenlijk spreken hypnotiseurs nooit van ‘onder hypnose’ zijn. Je bent bijvoorbeeld onder narcose, maar: ín hypnose. Je bent nooit ONDER hypnose. Dat is een belangrijk verschil in woorden, want “in hypnose zijn” betekent dat je nog gewoon ‘bij’ bent. Bij hypnose blijf jij, je ten alle tijden bewust van alles wat er om je heen gebeurt. En jij behoudt ten alle tijden de volledige controle. Een hypnotiseur kan jou niets laten doen wat je zelf niet wilt. Je bent alleen in hypnose, omdat je in trance bent (extreem intern gefocust) waardoor al het andere even vervaagt. En je kritische bewustzijn is tijdelijk naar de achtergrond verdwenen.

Voor hypnose is het vóóral heel erg belangrijk dat je de suggesties van de hypnotiseur kan en ook wílt opvolgen. En dat is precies het stukje wat je bij showhypnose niet ziet of niet doorhebt…

Showhypnotiseurs selecteren hun publiek op volgzaamheid. Dat doen ze al voorafgaand aan de show in de foyer/horecalounge met behulp van acteurs, of dat doen ze tijdens de show. Vervolgens zijn er altijd mensen in het publiek die onderdeel willen zijn van het vermaak (en mensen die vermaakt willen worden door te observeren). De mensen die onderdeel willen zijn van het vermaak worden uiteindelijk in hypnose gebracht en doen dan van alles, maar – en dit is belangrijk – ze doen níks wat ze niet willen. Het is overigens ook een fabeltje dat deze mensen later niet meer zouden weten wat er gebeurt is en wat ze gedaan hebben. Dat krijgen ze namelijk allemaal gewoon mee.

Wat doet een hypnose coach?

Showhypnose is puur ter vermaak. Een hypnose coach heeft andere doeleinden.

Het doel van een hypnose coach is om cliënten te helpen met gericht veranderwerk vanuit een positieve intentie. Dat kan heel snel. Ik hou persoonlijk enorm van die snelle aanpak. Maar het kan ook zijn dat een sessie gewoon wat langer duurt, omdat jij de staat van ‘in hypnose zijn’ heel erg fijn vindt. Er wordt door cliënten vaak aan me terug gegeven dat het “ontspannend voelt”, en dat het “als een minivakantie voelt”. Maar het allermooiste vind ik – als ik vraag hoe een cliënt de hypnose sessie ervaren heeft – het antwoord: “Ik kan het niet precies beschrijven”. Dan wéét ik dat het goed zit.

Als hypnose coach kan ik je op verschillende vlakken helpen in je ontwikkeling.

Kies hieronder op het onderwerp wat voor jou van toepassing is.

ONDERDRUKTE / ONVERWERKTE EMOTIES OPLOSSEN

ZELFLIEFDE / ZELFVERTROUWEN VERGROTEN

REGRESSIE: PROBLEMEN OPLOSSEN BIJ DE OORSPRONG

ANGSTEN / FOBIEËN OVERWINNEN EN LOSLATEN

STRESSPREVENTIE EN BURN-OUT BESTRIJDING

AANPAKKEN VAN GEDRAGSSTOORNISSEN

Na een hypnose sessie bij mij voel je je…

Volledig gekalmeerd, rustig & relaxed.

Zelfverzekerd. Je zit vól zelfvertrouwen.

Opgeruimd. Onnodige (negatieve) gedachten zijn verdwenen.

In balans. Je staat weer positief in het leven – met een frisse, open geest!

Merin de Does business coach bnnr

Kennismaken?
Hypnose coach nodig?

Neem contact op

    Hypnose coach basis hypnose en hypnosetechnieken
    Certificaat Advanced Hypnose en Hypnosetechnieken