Coaching

Coaching

Coaching: voor wie?

Voor iedereen die van A naar B Z wilt komen; alleen of met een team.

Succes is iets dat je aantrekt door de persoon wie je wordt. Je jaagt het niet na. Succes komt naar je toe, zodra je het verdient. Op de weg naar succes is het belangrijker wie je wordt dan wat je ervoor krijgt. Want wie je wordt, bepaalt wat je aantrekt.

Voor ondernemers en leidinggevenden

Een onderneming leiden en leidinggeven: daarvoor moet je eerst jezelf kunnen managen. Deze wereld heeft namelijk niet meer managers, maar juist betere leiders nodig.

Voor ambitieuze professionals

Je wilt iets maken van je werk en je leven, maar je worstelt met de vraag: wat dan precies? Ik help je met het vinden van het antwoord op precies dié vraag.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

“Learn to work harder on yourself than you do on your job. If you work hard on your job, you’ll make a living. If you work hard on yourself, you’ll make a fortune.

To have more you simply have to become more.”

Hoe werkt het?

1

0.
Jouw coachingsvraagstuk

Je gaat pas op zoek naar hulp als je een (hulp)vraag hebt. Wat is jouw hulpvraag? Soms is dat direct duidelijk, soms heb je een verlangen, maar kun je jouw (hulp)vraag nog niet exact definiëren. Samen kijken we of een coachingstraject voor jou – of misschien zelfs wel voor jullie – de juiste aanpak is. Als beide partijen voelen dat het goed zit gaan we aan de slag.

1.
Een diepgaande persoonlijkheidsanalyse op perceptueel niveau

Waarom is een groot mysterie, maar ieder van ons heeft een unieke blauwdruk van interesses en persoonlijkheidskenmerken meegekregen. Ik begin mijn coaching daarom altijd met een diepgaande persoonlijkheidsanalyse om de persoonlijke (energetische) blauwdruk van mijn coachees op te halen. Daarvoor maak ik gebruik van ‘s werelds meest vooraanstaande psychometrische instrument: De Birkman Methode. Ik ben sinds oktober 2020 gecertificeerd Birkman Professional en ben sindsdien nauw betrokken geweest bij het vergroten van het marktaandeel van De Birkman Methode in Nederland. Zo schreef ik o.a. als ghostwriter het boek “De Perceptie Paradox” voor de directeur van Birkman Nederland.

2.
Een persoonlijke terugkoppeling van jouw unieke (energetische) blauwdruk

In een 1-op-1 gesprek koppel ik de resultaten van jouw persoonlijke en unieke (energetische) blauwdruk terug. Je krijgt een persoonlijkheidsrapport die een leven lang meegaat. Bij een test/hertest over een tijdsperiode van een x aantal jaar zullen er geen significante verschillen te zien zijn, zó diep wordt jouw persoonlijkheid gemeten.

3.
Een maatwerk coachingstraject en/of training

Veranderen is niet in één dag gebeurt.

Contact opnemen