Business & Transformatie Coach // Consultancy

Business & Transformatie Coach // Consultancy op verandertrajecten

Merin-businesscoach-vrouwen-startende-ondernemers

Merin is Business & Transformatie Coach en houdt zich tevens bezig met consultancy op verandertrajecten. Ze is sinds 2017 gefascineerd door gedragsverandering en de rol van communicatie daarin. Merin heeft bij verschillende grote (profit en non-profit) organisaties aan verandertrajecten gewerkt. Met veel succes begeleidde ze verschillende leidinggevenden en professionals richting meer hybride werkvormen en een hybride organisatie..

Daarnaast is Merin als zzp’er een autonome professional, een strateeg en een groot voorstander van het optimaal benutten van digitale middelen om productiever en resultaatgerichter te werken. Waar ze ook komt: ze implementeert altijd de beste strategieën om meer rendement in minder tijd te behalen.

Merin is gediplomeerd communicatieadviseur; gecertificeerd NLP Coach en gecertificeerd Birkman Professional. Daarmee bewijst ze de allerbeste klanten te willen waarborgen voor ál haar klanten.

WORK & LIVE UP TO YOUR FULLEST

potential

Het kwantumveld: over spiritualiteit en werkelijkheid

Één van mijn favoriete citaten is: “We zijn geen mensen met een spirituele ervaring, we zijn spirituele wezens met een menselijke ervaring”. Ik moet … More Het kwantumveld: over spiritualiteit en werkelijkheid »

Toto Wolff over mentale problemen en zijn potentieel benutten

Als je mij al langer kent, weet je dat ik groot fan ben van Formule 1. Niet zozeer van Mercedes, maar laten we wel … More Toto Wolff over mentale problemen en zijn potentieel benutten »

Zo breek je door je bovengrens van positieve gevoelens heen!

Heb je het boekje ‘The Big Leap’ van Gay Hendricks weleens gelezen? Zo niet, kan ik het je zeker aanraden! In dit boek begint … More Zo breek je door je bovengrens van positieve gevoelens heen! »

01.

Business & Transformatie Coach

Voor zzp’ers en mkb’ers die het gevoel hebben dat ze de digitale mogelijkheden voor hun bedrijf beter kunnen benutten.

Ik coach ondernemers vanuit een sterke positionering naar een optimaal rendement. Dat doe ik onder andere door te leren hoe jij je zaken kunt automatiseren, zodat zichzelf herhalende handelingen snel verleden tijd worden. Zo kun jij weer full focus aan je business doorbouwen en je klanten nóg beter bedienen. Ervaar je mentale blokkades en beperkende overtuigingen tijdens het ondernemen? Als gecertificeerd NLP Coach en als gecertificeerd Birkman Professional help ik je die doorbreken.

02.

Consultancy op verandertrajecten

Waar het bestuur vaak roept “De cultuur moet veranderen” ben ik degene die zulk soort uitspraken liever tegenhoudt. Cultuur is gedrag, en gedragsverandering & -beïnvloeding ligt in mijn straatje. Niet alleen de werkvloer (de professionals) moeten veranderen; maar het zit hem vaak – eerder nog – in het leidinggevende stuk.

Waar geef je richting aan? Welke gedragsdoelen wil je behalen? Wat is het vertrekpunt? En: welke kaders geef je mee aan het verandertraject? Ik help je daarover nadenken en erop reflecteren. Om vervolgens gericht aan de slag te gaan en de juiste stappen te zetten!

De Perceptiematrix® 

Ik heb in april 2021 de Perceptiematrix® als intellectueel eigendom vastgelegd bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom. De Perceptiematrix® laat zien hoe onze (subjectieve) werkelijkheid is opgebouwd. Deze werkelijkheid bestaat namelijk uit vier perceptuele lagen: 1. Het oprichtingsniveau, 2. Het organisatieniveau (+ het hogere doel), 3. Het niveau van de samenwerking (+ de collectieve ambitie) en 4. Het individuele niveau (+ de invividuele ambitie). Hoe beter deze op elkaar aansluiten, hoe meer potentieel er naar de oppervlakte komt drijven.

Contact

Merin de Does
Business & Transformatie Coach //
Consultancy

E: hallo@merindedoes.nl
T: +31 (0) 6 270 477 21