Positioneren en automatiseren kun je leren. Ik ben dié coach die jou daarin meeneemt, met als resultaat: een winstgevend bedrijf.

Ruim negatieve emoties en belemmerende overtuigingen op

Onverwerkte negatieve emoties zoals boosheid, verdriet, schaamte, angst en schuldgevoel kunnen zich gaan manifesteren in je lichaam én in je leven, in de vorm van allerlei ongemakken. Reken er vanaf nu voorgoed mee af!

Hulp bij afvallen: van stoppen met snacken tot virtuele maagband

Je weet hoe je moet afvallen, toch? Gewoon minder (vetten, suikers en calorieën) eten. Maar als het zo simpel zou zijn, waarom lukt het dan toch niet? Omdat afvallen vooral tussen je oren zit. Afvallen onder hypnose lost dit voor je op.

Ontdoe jezelf van angsten, angststoornissen en fobieën

Je hebt het niet, je doet het. Dat klinkt misschien confronterend, maar het is juist zeer positief: dat gegeven is jouw way out. Eigenaarschap over ‘het doen van je angst(en)’ draagt namelijk bij aan de uiteindelijke oplossing ervan.

Stoppen met roken, maar dan: voor eens & altijd

Waarom rook je? Heb je je dat ooit wel eens afgevraagd? Als je steeds naar een sigaret grijpt is dat het gevolg van een vastgeroest patroon in je onderbewustzijn. En goed nieuws: dat patroon kun je veranderen.

Investeer in je persoonlijke ontwikkeling

Hypnose, visualisatietechnieken en coaching zijn krachtige hulpmiddelen om je toekomst vorm te geven. Neem de regie over je toekomst en stuur aan op succes. Hoe? Leer het van een multipreneur!

Zet in op zelfvertrouwen en zelfacceptatie

Jij mag er zijn en het is geboorterecht om gelukkig te zijn. Dat vraagt om eigenaarschap en vrij zijn van negatieve gedachten over je verleden en over je toekomst. Kom weer in contact met jezelf.

Depressie / PTSS

Depressie, stress en PTSS. Herbeleef jij – in je geest – voortdurend een traumatische gebeurtenis? En / of loop je rond met zware, soms zelfs depressieve gevoelens? Zorg dat je die immense hoeveelheid stress van je afschudt door met een coach aan de slag te gaan. Laat je hoofd weer tot rust komen.

Gezondheid

Van prikkelbare darm syndroom en tinnitus (oorsuizen) tot eczeem en fibryomalgie. Er komt steeds meer wetenschappelijk bewijs dat hypnoaching / hypnotherapie extreem effectief is om deze onverklaarbare gezondheidsklachten te verminderen. En soms zelfs te doen verdwijnen.

Liefde & relatie(s)

De liefde & relatie(s) maken wij, als mensen, soms ontzettend ingewikkeld. We willen de ander veranderen, terwijl we alleen maar eigenaarschap  kunnen nemen over onszelf – en niet over de ander. Communicatie is hierin extreem belangrijk. Leer jezelf beter te begrijpen om de ander(en) te begrijpen.

What else?

Worstel je met overige verandervraagstukken? In de liefde, op het werk, met je gezondheid of in het leven? Neem dan eens contact op.

Positioneren en automatiseren kun je leren. Ik ben dié coach die jou daarin meeneemt, met als resultaat: een winstgevend bedrijf.