mijn coachingsmethode

01. 
zelfinzicht

Knowing yourself is the beginning of all wisdom.

#hetbegintbijjou. Hoe goed ken jij jezelf écht? Door te leren wat jouw (stress)gedrag, behoeften en interesses te zijn, kun je jezelf leiden en de wereld om je heen ‘vormen’. Om je te helpen dichter tot jezelf te komen gebruik ik wetenschappelijk onderlegde Birkman testen &  rapportages.

02. 
Persoonlijk leiderschap

knowing is not enough. One must take massive action.

Dit is waar het kaf van het koren wordt gescheiden. Hier stap jij IN je grootsheid. Dit onderdeel bestaat uit het nemen van actie. MASSIVE ACTION. Wat helpt jou wel en wat helpt jou niet? We gaan aan de slag met nieuwe gewoontes en structuren. “Knowledge without action is wastefullness and action without knowledge is foolishness.” – Al-Ghazali.

En vergeet niet dat leiderschap in het algemeen vooral uit ‘luisteren’ bestaat. Hoe goed kun jij luisteren?

03. 
Zichtbaarheid

Profileren en positioneren. Door wie wil je gezien worden?

Van je dromen werkelijkheid maken. Dat kun je niet alleen. De grootste successen behaal je namelijk in dienst van anderen. De belangrijkste vragen die je jezelf moet stellen zijn daarom: a) Wie kun jij helpen met jouw kennis en vaardigheden? En b) Met wie wil jij verbinding maken? Het is ontzettend belangrijk dat je hierin ook je eigen behoeften bewaakt.

04. 
Communicatie – en marketing

De boodschap overbrengen.

Het wordt vaak onderschat hoe belangrijk communicatie is; en hoe krachtig woorden zijn. En het wordt nog vaker onderschat wat de impact van onze woorden is. (“I have a dream”). Zeg jij echt wat je bedoelt? En komt het ook zo op de ander over? “Between what is said and not meant, and what is meant and not said, most of love is lost.” – Kahlil Gibran.

Als communicatiestrateeg en storyteller help ik je jouw boodschap scherp en krachtig neer te zetten. En ik leer je gebruik te maken van de juiste marketingmiddelen.