1-op-1 coaching

Doelgerichte coaching, afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en ontwikkelmogelijkheden.

Een succesvol leven is géén toeval.

Heb jij de wereld iets geweldigs te bieden? Voel je het borrelen van binnen? Met de 1-op-1 coaching gaan we samen op zoek naar jouw goud!

Jij gaat doorbreken naar succes. Twijfels als “Kan ik dit wel?” en “Ben ik hier wel voor gemaakt?” gaan we omzetten naar sterke overtuigingen. Yes, you can! Dat je nu hier bent betekent dat de wil er is om stappen te nemen. Je bent al bewust aan het kijken naar manieren om te groeien. 

Wat houdt je nu nog tegen? Hoe kun je jezelf verder helpen? En wat gebeurt er als je niks doet…?

A year from now you’ll wish you had started today.

“Life is a matter of choices.
And every choice you make,
makes you.”

 

Hoe werkt het

1. Kennismaking

Heb je interesse in het 1-op-1 VIP traject? Ik heb elke maand maar een beperk aantal plekken beschikbaar. Daarom maak ik graag vooraf kennis met jou en loop ik met je door óf en hoé ik je kan helpen. Dat kan via Zoom of telefonisch.

2. Intake

Als het klikt en ik je kan helpen met jouw ambities, gaan we aan de slag! We beginnen met het NU als nulpunt, en we zetten dat af tegen waar je naartoe wilt*. Vervolgens maken we een concreet stappenplan hoe je daar gaat komen.

*De intake kan evt. uitgebreid worden met een persoonlijke assessment van Birkman, waarna je een signature rapport van jouw persoonlijke (stress)gedrag, behoeften en interesses ontvangt. Deze wordt door mij, persoonlijk, toegelicht, zodat je weet hoe je het rapport moet lezen.

3. Coaching

Als jouw coach hou ik vast aan het – bij punt 2 – gemaakte stappenplan en stel ik jou reflecterende, en waar nodig provocatieve, om je tot actie aan te moedigen. 

Ik draag vaak kennis en ervaringen over door middel van storytelling en metaforen, wat er uiteindelijk voor zorgt dat bij mijn coachees het ‘kwartje valt’ of het ‘Aha!-moment’ op hun gezicht verschijnt.

Na onze sessie(s)…

 • Heb jij meer inzicht in je eigen persoonlijkheid, je (stress)gedrag, behoeften en interesses;
 • Weet JIJ hoe je jezelf naar succes kunt leiden;
 • Heb je gewerkt aan belemmerende overtuigingen en deze vervangen voor nieuwe, motiverende overtuigingen;
 • Heb je een goed idee van wat je hier te doen hebt op aarde;
 • Heb je zicht op aangeleerde patronen die NIET bij je passen;
 • Durf je buiten jouw eigen comfortzone te gaan om grootse dingen te bereiken;
 • Weet je de stappen te concretiseren richting jouw einddoel;
 • Ben je vanuit rust & vertrouwen – en met gemak – zichtbaar naar de buitenwereld als jouw AUTHENTIEKE zelf;
 • Weet je hoe je jezelf kunt ‘verkopen’ en anderen kunt overtuigen, zonder dat dit ongemakkelijk of dwingend voelt;
 • Gaan de dingen van het leven allemaal net even iets makkelijker voor je.
 • Weet jij hoe je je verhaal op een gerichte en effectieve manier kunt communiceren.

Geen vast aantal maanden of sessies, maar coaching

Ik hou niet van onnodig lange trajecten. Daarom leg ik jou, als klant en coachee, ook niet mijn vaste trajecten op. Waar ik vooral benieuwd naar ben zijn jouw doelen: wat wil je bereiken? Waar wil je naartoe? Hoe kan ik jou helpen om daar te komen? Uit welke van mijn ervaringen en kennis wil je putten om sneller op je bestemming aan te komen? En hoe ga je het liefst te werken? Ik stel me dienstbaar aan jou op. En kom je er niet uit? Dan heb ik een vaste structuur die we aan kunnen houden.

Kosten

De kosten voor de coaching zijn € 297,- excl. btw voor de intake (incl. uitgewerkt stappenplan, excl. Birkman persoonlijke assesment*) en 2 coachingsuren via Zoom of op locatie in Dordrecht. Elk opvolgend coachingsuur kost € 95,- excl. btw.

*Heb je interesse in het maken van een Birkman assessment en wil de persoonlijke rapportage ontvangen? De kosten hiervoor bedragen € 525,- excl. btw. Toelichting van het rapport vind plaats in Dordrecht. Bij uitzondering kan toelichting plaatsvinden op een door jou gekozen locatie; in dit geval worden kilometerkosten apart berekend, waarbij de ANWB Routeplanner leidend is.